maandag 19 april 2010

Haringparty Pijnacker-Nootdorp 8 juni 2010

Op 8 juni vanaf 17.00 uur wordt in partycentrum Tout le Monde, Noordweg 19 Pijnacker, na het succes van vorig jaar voor de tweede keer dé netwerkbijeenkomst van Pijnacker-Nootdorp gehouden, met de presentatie van de eerste Hollandse Nieuwe.

De Haringparty is een initiatief van Sociëteit Eensgezindheid, de oudste vereniging van onze gemeente. Vorig jaar genoten ruim honderd plaatsgenoten van de Hollandse Nieuwe en een glaasje (koren)wijn. Voor de niet-haring-liefhebbers wordt gezorgd voor een alternatief. Sponsor A&M Recycling heeft haar haringkar ter beschikking gesteld die door Profile Verbakel en Hubo tip top in orde is gemaakt.

Dit jaar komt het saldo ten gunste van Alpe d’HuZes. Motto: Opgeven is geen optie! Alpe d'HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee ze een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Een aantal hebben toegezegd ook aanwezig te zijn, zodat u met hen hun ervaringen van 3 juni kunt delen.

Kosten: € 10,00 per persoon (exclusief drank) over te maken op rekeningnummer 1373.56.498 ten name van penningmeester A. Mol of contant bij aanvang. Aanmelden via email-adres societeit@gmail.com