zondag 30 mei 2010

Sponsoren Alpe d'HuZes

Inmiddels is 880 euro aan bijdragen toegezegd ten bate van Peter Wijsman / Alpe d'Huzes. De begunstigers zijn CREAM, LionsClub Nootdorp-Pijnacker, Bloemendaal en De Bruijn Advies & Realisatie. We verwachten op 8 juni bij de Haringparty in totaal nog ruim duizend euro aan toezeggingen te mogen ontvangen, zodat Peter Wijsman zijn doelstelling heeft bereikt en met extra moraal de Alpe d'Huez op 3 juni zes keer kan beklimmen!

Haringparty 8 juni 2010

zaterdag 22 mei 2010

Alpe d`HuZes

Tijdens onze Haringparty op 8 juni zal Peter Wijsman in zijn outfit van Alpe d'HuZes aanwezig zijn en een toelichting geven op zijn ervaringen van de tocht op 3 juni. Op zijn persoonlijke Alpe d`HuZes site kunnen zijn verrichtingen worden gevolgd.
Deze dag komen ook Team Oostland en De Viergang in aktie voor dit goede doel, zodat Pijnacker-Nootdorp zeer goed vertegenwoordigd is.
Donaties kunnen gestort worden op de rekening van onze penningmeester. Inmiddels hebben webwinkelbedrijf CREAM en De Bruijn Advies & Realisatie al een bijdrage gedoneerd. Wie volgt voor het thema: OPGEVEN IS GEEN OPTIE

vrijdag 21 mei 2010

Haringkar

Gerard Pijnacker, Remy Looij-aard en Harry Junggeburt hebben gezamen-lijk de door A&M beschik-baar gestelde 80 jaar oude haringkar een facelift gegeven. Het schitterende resultaat ziet u op de foto en zal het pronkstuk zijn op onze haringparty op 8 juni. Vanaf 17.00 uur wordt aan de Noordweg 19 bij Tout le Monde de Hollandse Nieuwe van 2010 gepresenteerd. Via de CREAM-site http://www.haringpartypijnacker.nl/ kunt u zich inschrijven.

donderdag 20 mei 2010

Website Haringparty gemaakt door CREAM

Deze week heeft webwinkelbedrijf CREAM, hoofdsponsor van de haringparty een speciale site ingericht: http://www.haringpartypijnacker.nl/.
De aanmeldingen stromen inmiddels binnen. Shantykoor Schiehaven zal de avond mede kleur geven.

zondag 9 mei 2010

Abdij van Egmond

Afgelopen vrijdag hebben de leden met partners de oudste abdij van Nederland bezocht. Ondanks het minder fraaie weer hebben we op de heenreis het Bollengebied verkend voordat we rond het middaguur de in de 10e eeuw gestichte Abdij bereikten.
Na een gevarieerde koffietafel werden we rondgeleid door een entousiaste gids door de tuin, abdij, kerk en begraafplaats. Met één van de dertien dienende paters en broeders voerden we onverwacht een geanimeerd gesprek. De begraafplaats is uniek door dat de graven van Holland hier rusten. 's Morgens voor vertrek tijdens een quiz onstond al discussie over het aantal. Wikipedia en de map in Egmond bleken danig te verschillen.
's Avonds bij terugkomst genoten we nog na met een muziekaal omlijst diner waarbij alle dames zich verenigden als Sweet Sixteen.