donderdag 6 januari 2011

Afscheid Thijs Olieman

Tijdens de nieuw-jaarsre-ceptie hebben het bestuur en de leden afscheid genomen van Thijs en Nel Olieman. Thijs was sinds 1963 lid van onze societeit en bezocht de dinsdagavonden trouw. Na Carlo Kentie, die lid is sinds 1958, was hij het langst lid van de huidige leden. Thijs en Nel hebben ervoor gekozen te verhuizen naar Dordrecht, de geboortestad van Nel. Wij wensen hen veel woongenot bij de Schapenkoppen.

dinsdag 4 januari 2011

Jan van der Horst

Na een slopende ziekte is onze oud voorzitter Jan van der Horst overleden. Jan was een aantal decennia een waardige voorzitter. Tijdens onze uitgaansdagen figureerde hij gepassioneerd als chauffeur. Met klaverjassen zat het hem niet altijd mee: 'Nooit 'ns een roempie'. Jan is 3 januari begraven. Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe.

Vrijwilligersprijs 2010

Onze penning-meester Adri Mol heeft als voorzitter van de Stichting Vrijwil-ligers Terminale Zorg Pijnacker-Nootdorp de Vrijwilligersprijs 2010 van onze gemeente gewonnen.
De winnaar van de jaarlijkse vrijwilligersprijs van Pijnacker-Nootdorp is maandagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie bekendgemaakt. De uitslag is dit jaar voor de helft bepaald door de jury en voor de andere helft door middel van een internetpoll. Namens de gemeente Pijnacker-Nootdorp reikte wethouder Van der Jagt de Vrijwilligersprijs ter waarde van € 1.500,- voor de negende keer uit. De prijs is een blijk van waardering voor de vrijwilligersorganisatie die aantoonbaar een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de lokale samenleving.